Oorzaken van geen zin in seks

Geen zin in seks door pil

De meeste vrouwen die seksueel actief zijn slikken om een ongewenste zwangerschap te voorkomen de anticonceptie pil. De anticonceptiepil geeft een aantal hormonen af waardoor jij geen slijmvlies in je baarmoeder opbouwt. Een bevruchte eicel kan zich daardoor niet nestelen in jouw baarmoeder en een zwangerschap wordt dan dus doorgaans voorkomen. Helaas heb je doorgaans ook minder of geen zin in seks door pil gebruik. Het ligt dus niet aan jouw persoonlijke interesse of liefde voor je partner, maar louter aan je hormoonhuishouding.

geen zin in seks door pil
geen zin in seks door pil

Geen zin in seks met mijn man

Veel getrouwde vrouwen slikken ook de anticonceptiepil, waardoor de spil van jullie huwelijk of relatie – jullie seksleven – behoorlijk ondergesneeuwd dreigt te raken. Daarnaast speelt het vaak ook een rol dat er kinderen aanwezig zijn waardoor je eenvoudigweg geen tijd of energie hebt voor een vrijpartij met je man. Veel vrouwen vragen zich dan ook af; ‘ik heb geen zin in seks met mijn man, wat is er mis met mij?’ Het antwoord is wederom eenvoudig; met jou is niets mis, het is een kwestie van je persoonlijke omstandigheden en de druk van jullie dagelijkse bestaan waardoor jouw libido tijdelijk minder is.

Nooit zin in seks

Wanneer je al deze zaken hebt kunnen wegstrepen van je lijstje, en je concludeert dat je gewoon nooit zin in seks hebt en er geen aanwijsbare reden voor is kan je wel een steuntje in de rug gebruiken. Dat steuntje in de rug lijkt in dit geval heel veel op troostvoer. Jij mag je troost zoeken in het lekkerste op de wereld; chocola. Door chocola voel jij je al snel beter, het is je vast als eens opgevallen. Dat komt door de werkzame stoffen in chocola die jou direct voorzien van een gelukzalig gevoel van verliefdheid. De werkzame stoffen voor dit verliefdheidsgevoel zijn samengebracht en geconcentreerd in Choco Stimula XL. Je slikt geen medicijn; je neemt je favoriete troostvoer, en de rest – een heerlijke vrijpartij met je man – zal het rechtstreekse resultaat zijn.

Een gedachte over “Oorzaken van geen zin in seks

  1. Ben heel benieuwd naar de lustpil van choco stimula. Grappig ook dat bepaalde stofje ervoor kunnen zorgen dat lust echt opgewekt wordt. Ik wacht met smart af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>