Name it kinderkleding grote Sale

Name it kinderkleding

We zijn van de website amazingkids.nl en wij willen graag 1 van onze merken onder de aandacht brengen. het gaat hierbij om het merk: Name it. Name it staat voor hoogwaardige kinderkleding, die wat de huidige mode en trends uitstekend past bij de kleding die momenteel door de jonge jeugd gedragen wordt.

Wij zeggen bewust jonge jeugd, want we doelen namelijk op kinderen t/m 10 jaar. Dit is de doelgroep waar Name it zich op focust. Op het gebied van maten is de leeftijd dan ook maximaal 11 jaar. Tenzij u echt een klein kind heeft, dan kunnen zij de kinderkleding nog wel even dragen, maar zal de kleding als nogal “kinderachtig ervaren worden. En dit willen tieners in de regel natuurlijk niet.

De komende maand Mei hebben wij een grote Sale gaande. De outlet collectie van het merk Name it gaat in de uitverkoop. We hebben ongelooflijk hoge kortingen op de kinderkleding van Name it. Dit kan oplopen tot maar liefst, hou je vast, 70%. Zorg er dus voor dat je er snel bij bent. Als je er snel bij bent gelden de hoogste kortingspercentages. Want wij weten, hoe sneller weg, hoe groter de vraag. Dus lieve mensen, ik herhaal: wees er snel bij.

Los van de korting die wij hebben op de kleding van Name it zijn er nog meer merken die in de uitverkoop gaan. Ik zal het even kort toelichten wat zo’n outlet nu precies inhoudt. Zodra er op merkniveau een nieuwe kledinglijn uitkomt en wij hebben nog voorraad liggen van de inmiddels “verouderde”collectie, dan zorgen wij ervoor dat deze voor relatief weinig geld verkocht kan worden. Op deze manier doen we als het ware 2 dingen. Mensen met een wat minder dikke portemonnee kunnen zo ook leuke merkkleding kopen voor de kids en op deze manier zijn wij door onze voorraad heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>