Een aantal haarstijl tips voor je op een rij!

Stijlen, krullen, föhnen, wassen en nog veel meer: Het zijn allemaal manieren om je haar te stijlen. Meestal gaat het goed, maar soms wil het ook even niet lukken. Neem bijvoorbeeld het gebruiken van een krultang of een stijltang, dit kan flinke beschadigingen aan je haar opleveren als je het niet goed aanpakt. Aangezien je waarschijnlijk een goede verzorging voor je haar wilt, hebben we een aantal tips voor je voor tijdens het stijlen van je haar!

Op de juiste manier föhnen

Nat haar is kwetsbaarder dan droog haar en daarom is het soms even goed om de natuur een handje te helpen. Zeker als je weg moet is het niet verkeerd om je haar eerst droog te föhnen. Houd er rekening mee dat je wel op de juiste manier föhnt. Zet de temperatuur iets lager en zet de föhn ook niet op de hoogste stand. Een kleine afstand bewaren is ook zeker niet verkeerd. Op deze manier beschadig je je haar niet door de hitte, maar krijg je het wel een stuk sneller droog dan door puur en alleen te wachten!

Bekijk goed welk type haar je hebt

Niet iedereen heeft hetzelfde soort haar. De één heeft dun haar en de ander beschikt weer over een dikke bos krullen. Er is voor ieder haartype weer een andere behandeling nodig en het is goed om hier rekening mee te houden.

Zo hebben vrouwen met dun haar vaak wat meer voorzichtigheid nodig. Föhnen, stijlen en krullen is iets waar je zeker goed mee uit moet kijken als je beschikt over dun haar. Houd wat meer afstand als je er toch aan begint en zet de apparaten zeker niet op de hoogste stand.

Met dik haar kan je je wat meer veroorloven, maar wordt hier niet te gemakzuchtig in. Ook dik haar heeft natuurlijk een goede verzorging nodig. Zet ook hier de apparaten niet op de hoogste stand en je zult merken dat je tegen een stuk minder problemen aan loopt.

Meer informatie vind je op onze website: https://www.oxyextensions.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>