Creëer een voller effect met extensies

De clip in extensions op onze website zijn ideaal om een vol effect te creëren. Iedereen wil graag een volle bos haar, maar helaas is het niet iedereen gegeven. Je kan natuurlijk naar een dure haarsalon gaan om je hair extensions te plaatsen, maar je kan het ook eenvoudig zelf. In onze webshop bestel je eenvoudig clip extensions. Deze kan je zonder enige moeite zelf in je haarbos aanbrengen. De naam zet het stiekem al. Het zijn clips die je in je haren vast klikt. Het enige wat je hoeft te doen is een strategische plek uitkiezen om ze te plaatsen.

Tips voor het plaatsen van de haar extensies

Het verschilt per persoon waar je de haar extensies het beste kan plaatsen. Als je bijvoorbeeld minder volume hebt aan de achterkant, dan zal je hier meer clips plaatsen. Er zijn ook vrouwen die ze liever aan de voorkant plaatsen om daar meer volume aan te brengen. Het is belangrijk om kritisch naar je huidige haarbos te kijken en te bedenken waar je het beste de clips kan plaatsen. Als je meer volume aan de voorkant wil creëren is het slim om hiervoor de kleine haarclips te gebruiken. Voor meer volume aan de achterkant kan je het beste de grote haarclips gebruiken. Op onze site verkopen we verschillende maten haar extensies.

Complete set met verschillende maten

De haar extensions op onze site worden verkocht als een complete set. Je kan bij ons dus niet terecht voor één haarclip. Door een complete set te bestellen is het wel eenvoudiger om de haarclips strategisch te plaatsen. Je kan precies zien welke mooi staan en waar je jouw haarbos het beste wat voller kan maken. Doordat het clips zijn kan je ze eenvoudig ertussen zetten en kijken hoe het staat. Door in de spiegel te kijken zie je direct op welke plaatsen je het haar voller kan maken. Dit is de reden dat in onze complete set verschillende maten zitten. De korte maten kan je aan de voorzijde plaatsen en de lange maten aan de achterzijde. Een complete set heeft een totale breedte van 80 cm en is gemaakt van 100% natuurlijk haar. Uiteraard kan je de complete set direct bestellen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>